Welcome! Please Hyni
Jezui Njeri

Jezui Njeri

HYRJE “Strategjia e identifikimit” në fushatat zgjedhore është thjesht iluzion i identifikimit. Kandidati që viziton kantierin mezi pret të heqë helmetën pasi kamerat janë fikur. Iluzioni i identifikimit nuk është […]

Perëndia i të gjallëve!

Perëndia i të gjallëve!

HYRJE «Nëse shpresojmë në Krishtin vetëm për këtë jetë, atëherë jemi njerëzit më të mjerë» (1 Korintasve‬ ‭15:19‬). Pyetjes ironike të ateistëve dhe skeptikëve se “çfarë bënte Perëndia para se […]

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x