Welcome! Please Hyni
Po ngarkohet Veprimtari

« All Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Takimi i Adoleshentëve (GurëTëGjallë)

17 Tetor, 2020 @ 17:00

Gurë të Gjallë është një grup dinamik të rinjsh të moshës 14-18 vjeç, të cilët janë aktiv në jetën sociale të qytetit të Vlorës. Ky grup përfaqëson dhe shpall vlera të krishtera midis të rinjëve.

Ne besojmë se të gjithë të rinjtë kanë një potencial të jashtzakonshëm dhe nëse ata gjejnë qëllimin e duhur në jetë, mund të sjellin një ndryshim të madh në shoqërinë ku jetojnë.
Ne besojmë se ekziston një Zot që na ka krijuar dhe se duke besuar tek Ai, mund të zbulojm qëllimin e jetës së gjithësecilit prej nesh.

Hollësi

Datë:
17 Tetor, 2020
Kohë:
17:00
Veprimtari Categories:
,

Organizator

New
Telefon:
1234e
View Organizator Website

Vendi ku mbahet

Kisha Ungjillore Vlorë
Lef Sallata
Vlore, Vlorë 9400 Albania
+ Google Map
View Vendi ku mbahet Website