SHËRBESAT NË KISHËN TONË!

Një Kishë me traditën e Kishave të Vëllezërve!
#GurëTëGjallë
Takim Adoleshentësh

#GurëTëGjallë

Gurë të Gjallë është një grup dinamik të rinjsh të moshës 14-18

Takim Adoleshentësh

#GurëTëGjallë

Gurë të Gjallë është një grup dinamik të rinjsh të moshës 14-18 vjeç, të cilët janë aktiv në jetën sociale të qytetit të Vlorës. Ky

READ MORE
#BSKSH
Studentët

#BSKSH

Vizioni madhor i kësaj shërbese është “Student që arrijnë studentët me Ungjillin” -

Studentët

#BSKSH

Vizioni madhor i kësaj shërbese është “Student që arrijnë studentët me Ungjillin” - Synojmë ungjillizimin e botës akademike për duke bërë takime të shpeshta! - Shumëfishimi i

READ MORE
TRE16

TRE16

Një shërbesë për paradoleshentë të moshës 10-14 vjeç! Të rritemi sëbashku! Të Njohim Perëndinë!

TRE16

Një shërbesë për paradoleshentë të moshës 10-14 vjeç! Të rritemi sëbashku! Të Njohim Perëndinë! Të mësojmë një sjellje të Perëndishme! ..... dhe shumë shumë shumë Argëtim INSTAGRAM TRE16  

READ MORE
TeenChallenge

TeenChallenge

Teen challenge është një shërbes që ndihmon njerzit të dalin nga varësia.

TeenChallenge

Teen challenge është një shërbes që ndihmon njerzit të dalin nga varësia. Nëpërmjet kësaj shërbese nuk duam të japim një zgjidhje të problemit por të

READ MORE
Shërbesa e Fëmijëve

Shërbesa e Fëmijëve

Në ADN e lëvizjes së kishave Ungjillore të Vëllezërve ka qënë gjithmonë

Shërbesa e Fëmijëve

Në ADN e lëvizjes së kishave Ungjillore të Vëllezërve ka qënë gjithmonë shërbesa e fëmijëve. Vetë Zoti Jezus tha " Lerini fëmijët e vegjël të

READ MORE
Shërbesa e Burgjeve

Shërbesa e Burgjeve

Një nga personat e fundit me të cilët Jezusi foli ishte një

Shërbesa e Burgjeve

Një nga personat e fundit me të cilët Jezusi foli ishte një i burgosur,i cili Vivamus at justo eros. Ut sit amet tempor massa. Vestibulum

READ MORE
Shërbesa e Plazhit të Vjetër

Shërbesa e Plazhit të Vjetër

Një shërbesë e filluar në fillim të viteve 2000 nga dëshira e

Shërbesa e Plazhit të Vjetër

Një shërbesë e filluar në fillim të viteve 2000 nga dëshira e disa besimtarëve që banonin në atë lagje dhe kishin dëshirë të ndanin ungjillin

READ MORE
KishëMbjelljes në Orikum

KishëMbjelljes në Orikum

E filluar në Vitin 2008 nëpërmjet ish misionarit të kishës tonë në

KishëMbjelljes në Orikum

E filluar në Vitin 2008 nëpërmjet ish misionarit të kishës tonë në Vlorë, Domenico Ciociola dhe nusja e tij Eva Ciociola kjo shërbesë vazhdon me

READ MORE