Mirë Se vini në Kishën Ungjillore Vlorë

“Ne shikojmë jetët tona në shërbim të Perëndisë duke u transformuar, besojmë në Fuqinë e Ungjillit Jetëndryshues, duam të shikojmë jetën e Vlonjateve të ndryshuar nga Fjala e Perëndisë,

duke ungjillizuar, dishepullizuar, themeluar të krishterë të fokusuar në mision, trajnuar udheheqës shërbëtor të rinj me anë të dhënies së përgjegjësive dhe të sigurojmë bazë materiale që të mund të shërbej për Mbretërinë e Perëndisë ”

-Vizioni Ynë

KUR?

Martë 6:00 p.m

Mërkurë 6:00 p.m

Enjte 6:00 p.m

Djelë 10:00 a.m

SHIKO KALENDARIN

KU?

Kisha Ungjillore Vlorë

Lagjia: Lef Sallata

Rruga: Fejzo Mema,

Përball Gama Market Vlorë

ADRESA NË HARTË

NDIHMË!

Nëse ke nevojë të flasësh me dikë,

kupton që jeta është pa vlerë,

apo thjeshtë do të mësosh më

shumë për Perëndinë

KONTAKTO!

ÇFARË?

Nëse dëshiron një bibël,

një Dhjatë të Re,

një libër që flet për Perëndinë!

BIBËL FALAS

KONTAKTO!

Predikimet audio dhe Video

Këtu mund të dëgjosh apo shikosh predikimet që zhvillohen në Kishën tonë
Shpresë KrishtLindje në OneTV

Shpresë KrishtLindje në OneTV

Juli Muhameti

6 Jan
Të kujtojmë Dritën që kemi marrë ( 2 Pjetrit 1:12-21)

Të kujtojmë Dritën që kemi marrë ( 2 Pjetrit 1:12-21)

Juli Muhameti

13 Dhj