Arditi

Për mua, Jezusi është personi që më ka shpëtuar jetën si fizikisht ashtu edhe shpirtërisht. Ai ishtë personi që më bëri te kuptoj së çfarë do të thotë të duash dikë dhe të ndihesh i dashuruar nga te tjerët.

Gjatë kohërave që isha i mbuluar me dëshpërim dhe pesimizëm, Ai u shfaq nga hici për të më nxjerr prej andej. Dhe nëse kjo nuk mjaftonte, Ai më tregoi një botë që e kisha parë vetëm ne ëndërra dhe më lejoi te behesha pjesë e saj.