Kredoja e Apostujve

Kredo e Apostujve   Unë besoj në Perendinë, Atin e Gjithpushtetshëm, Krijuesin e qiellit dhe të tokës; dhe në Jezu Krishtin, Birin e Tij të vetëm, Zotin tonë, i Cili […]

10 Udhëzime për një Jetesë të Krishterë nga Billi Graham

Ndërsa ne luajm një lojë,ngasim makinën,pjekim një kek, ka disa rregulla që duhet ti ndjekim për sigurinë tonë dhe për suksesin tonë. Mësimet biblike na mësojnë që jeta e Krishterë […]

Darka e Zotit

1 Korintasve 11:17-34 17Megjithatë, për këto që do t’ju them tani, nuk mund t’ju përgëzoj. Kur mblidheni bashkë, është për më keq e jo për mirë. 18Së pari, dëgjova se […]

Ajo që konsumojmë na transformon! (Pjesa 2)

2-Ndryshuar nga Dashuritë Ne si njerëz jemi të gatuar në mënyrë të tillë që duam të përshtatemi dhe ky konformitet përcakton një nga joshjet më të fuqishme të smartfonëve tanë. […]

05 Dhjetor 2022 Advent- Pritshmëria ndaj Perëndisë

Ne jetojmë në një shoqëri që ecën shumë shpejtë? Ja ku po vjen dhe një sezon tjetër festash, edhe ne në shqipëri jemi bërë si bota perëndimore, festat janë bërë […]

Ajo që konsumojmë na transformon!

A ju kujtohet historia e Narcisit? Ai ishte një djalë tërheqës, por ishte gjithashtu arrogant dhe i paaftë për të marrë dashuri ose për t’i dhënë dashuri dikujt. Për dashurinë […]

01 Dhjetor 2022 Shpresa si burim jete për njeriun!

Kur ne mendojmë për fjelën “shpresë” ajo që në mënyrë automatike kemi në mendje është ‘Optimizëm’ apo dëshira e madhe që siç duken gjërat ka diçka më të mirë që […]

A mund të shikosh dritën në fund të tynelin të jetës së Përditshme?

Në 1952 Florence Chadwick u zhyt në detë në një nga Ishujt e Catalinas, Kaliforni me qëllimin që të notonte deri në breg. Nuk ishte hera e parë për të […]

Të kalosh “Batonin” në familjen tonë!

“Më kujtohet besimi yt i sinqertë, që përpara teje e kishte Loida, gjyshja jote, dhe Eunika, nëna jote. Jam i bindur se këtë besim e ke edhe ti.” 2 Timoteut‬ ‭1:5‬  […]

Çfarë stine je në jetën tënde?

Shumë prej nesh vrapojmë çdo ditë dhe KryeFjala në jetët tona është “Suksesi”, në familje, në shoqëri, në punë, në shkollë, në rrugëtim etj… Ka një pjesë shumë të bukur […]