Të Lutesh si Jezusi- Nga Ermal Bimaj

Audio sermon

Një mësim në lidhje me rëndësinë e lutjes në Kishë dhe si të Lutemi si Jezusi dukemësuar prej tij…nga Ermal Bimaj