Welcome! Please Hyni

Category: Fjala për sot

9 Nëntor 2021

9 Nëntor 2021

Shumë shpesh pyes veten çfarë më bën mua besimtar? Çfarë të veçantë kanë Besimtarët e vërtetë nga Fetarët dhe pse shumë njerez në ditët e sotme këmbgulin ta shpallin veten […]

E mërkurë 6 Tetor 2021

E mërkurë 6 Tetor 2021

Çfarë gjërash duhet të shikoj kur kërkoj për një Kishë? Shumë besimtar në 2021 në shqipëri nuk shkojnë më në kishë sidomos mbas pandemisë dhe çdo gjëje online dëshira për […]