KishëMbjelljes në Orikum

E filluar në Vitin 2008 nëpërmjet ish misionarit të kishës tonë në Vlorë, Domenico Ciociola dhe nusja e tij Eva Ciociola kjo shërbesë vazhdon me grupe shërbesash që shkojnë çdo javë në orikum.

Kjo shërbesë ishte aktive në orikum deri në vitin 2020 para Covid19 dhe për shkak të pandemisë dhe largimit për punë të shumicës së antarve të kishën shërbesa nuk funksionon më.