Virusi Korona dhe Krishti

“Për sa i përket virusit Korona, apo ndonjë gjëje tjetër, ka pak rëndësi mendimi im, ama ka rëndësi të përjetshme se çfarë mendon Perëndia.” – John Piper

 

 

 

 

Ky Libër në gjuhën shqipe është përkthyer nga Asim Hamzaj dhe është publikuar nga dritez.al në bashkëpunim me Kualicionin Shquptar të Ungjillit. Duke Klikuar mëposht mund të shkarkoni formatin e librit nga dritez.al Shqip.