Welcome! Please Hyni

Tag: Kisha Lokale

E mërkurë 6 Tetor 2021

E mërkurë 6 Tetor 2021

Çfarë gjërash duhet të shikoj kur kërkoj për një Kishë? Shumë besimtar në 2021 në shqipëri nuk shkojnë më në kishë sidomos mbas pandemisë dhe çdo gjëje online dëshira për […]