Welcome! Please Hyni

Tag: Uniteti

Psalmi 133

Psalmi 133

MIRËSIA DHE KËNAQËSIA E TË BANUARIT NË UNITET Këngët e Shtegtimeve Grupi i psalmeve (Ps. 120-134), të gjithë të lidhur nga mbishkrimi “Një këngë ngjitjeje” ka një lidhje të qartë […]