E Enjte 29 Shtator 2021

“Të perëndishëm në dukje, por mohues të fuqisë së saj; edhe nga këta largohu” (2 Timoteut 3:4)

 

Sot me ka sfiduar shume ky varg nga Bibla! Çfare do te thotë të duash Perendine por te mos njohesh dhe vlersosh fuqine e tij? Te jesh me Perendine ne dukej eshte te besh gjerat per Perendine qe jane ne dukej per njerezit, te besh kryqin, te agjerosh, te dalesh para njerezve si person qe ndjek Zotin por kurdo gje del nje situatë per te zgjidhur Zoti nuk ka punë dhe nuk është aq i madh sa ta zgjidh atë!

Besimtarë nuk të bën praktikimi i riteve fetare dhe sakrifikimi i vetes per fene, te jesh besimtarë do te thote te njohesh madheshtine e Perëndisë dhe te mund te mbeshtetesh jeten tende ne fuqine e madheshtise se Tij. 

Të jesh nje besimtër[ to te thotë te zbatosh te gjitha urdherimet qe Perendia ka dhene dhe ti njohesh ato!

A je besimtare? Kujt po i beson? Si po jeton?

Edhe pse ndoshta nuk beson kujdes ku e ke vendosur besimin tend, ne horoskop, ne keshilla te miqeve( kush ndikon ne jeten tende) etj.. Te tregohemi te kujdesshem me jeten tone per gjerat qe bejme dhe vendimet qe marim!

Bekime!

J.