Welcome! Please Hyni

Arkiva: Captivate Podcasts

Zgjedhjet në Shtegëtimin e Njeriut

Predikimi në Mal në Ungjillin e Mateut dhe mënyra si Jezusi shikon Rrugëtimin e njeriut dhe Zgjedhjet që ne bëjmë! Shumë shpesh ne të krishterët jetojmë në tokën gri, një […]

Gjithçka që kemi nevojë e kemi në Krishtin

–      Autorin: Apostulli Pjetër –      Vendi nga është shkruajtur Letra: Romë –      Kujt i drejtohej: Kishave të Azisë së Vogël –      Mësimi kryesor i Letrës: Ata që e njohin Krishtin do të duken nga frytet […]

Ku e kemi bazuar sigurinë tonë?

Në kohën që po jetojmë, problemi më i madh që po na streson më së shumti, është pikërisht çështja e SIGURISË. Ndiejmë mungesë të sigurisë për shëndetin tonë, mungesë të […]